BRONZOR,TORTERRA,GYRADOS,LUXRAY,GABITE,STARAPTOR
ועוד שאלה הם טובים בשביל לנצת במכון הקרח?
ראפידש-איפה ששביל האופניים?!רד לסופו ותראה אזור שצריך לחתוך בו עם cut,חתוך את העשב ובדשא תוכל למצוא פוניטה שתתפתח לראפידשOriginally posted by maor777@May 11 2009, 05:40 PM
ומאיפה אני משיג את הפוקימונים האלה???
מגמוטאור-איפה שתחנת הרוח?!תגיע לגשר ותתחיל לשחות לכיוון ימין שלו,ואז תמשיך עד שתעלה למעלה ותגיע לאזור שבו אפשר למצוא מגמר.כאשר החפץ מגמריזר עליו והוא מוחלף אז הוא מתפתח למגמוטאור(יש סיכוי של 50% למצוא את המגמריזר אצל מגמר)
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
לא הבנתי איפה מגמר תגיד את השם של המקום ואיפה זהOriginally posted by swinub@May 11 2009, 04:44 PM
ראפידש-איפה ששביל האופניים?!רד לסופו ותראה אזור שצריך לחתוך בו עם cut,חתוך את העשב ובדשא תוכל למצוא פוניטה שתתפתח לראפידש
מגמוטאור-איפה שתחנת הרוח?!תגיע לגשר ותתחיל לשחות לכיוון ימין שלו,ואז תמשיך עד שתעלה למעלה ותגיע לאזור שבו אפשר למצוא מגמר.כאשר החפץ מגמריזר עליו והוא מוחלף אז הוא מתפתח למגמוטאור(יש סיכוי של 50% למצוא את המגמריזר אצל מגמר)
לא זוכר ת'שם,לך לעיר פלוארומה,היתקדם עד שתגיע לגשר,עלה עליו אך לא חצה אותו,לך לצד שמאל שלו ותתחיל לשחות,תתקדם עם המים עד שתגיע למקום שבו ניתן למצוא מגמר בדשאOriginally posted by maor777@May 11 2009, 05:48 PM
לא הבנתי איפה מגמר תגיד את השם של המקום ואיפה זה
קרדיט לניר
---------------------
מגמר הוא טוב על קרח אין לך מה לדאוג ..
הוא אחד הפוקימונים החזקים,
אבל יש לו חולשות אני לא אגיד שלא ,בכל זאת 70 % אחוז שהוא טוב מול מכון הקרח.
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
תשאיר את ברונזור,ובקשר להחלפה של פלוצל בגרידוס(או להפך)אז מה שבא לך-למרות שאני הייתי הולך על קווקסגרOriginally posted by maor777@May 12 2009, 12:14 AM
מגמוטאור זה ההתפתחות של מגמר??
ושווה לי להשתמש בSNOVER לליגה במקום BRONZOR או בFLOATZEL במקום גרידןס???
קרדיט לניר
---------------------
ניתן למצוא את צורתו הקודמת-וופר,כשהוא מתפתח לקווקסקר הוא ניהיה פוקימון בעל המון נקודות חיים ולא רגיש וגם נוסף לו סוג אדמה.וופר ניתן ללכידה בסאפריOriginally posted by maor777@May 12 2009, 12:34 AM
מי זה קווקסר???
קרדיט לניר
---------------------
כן אבל אין לו התפתחות שלישית אז מה שווה בו נראה לי גרידןס יותר חזק כי הוא מים ומעופף אבל אני חושב שהוא מים ודרקוןOriginally posted by swinub@May 11 2009, 11:36 PM
ניתן למצוא את צורתו הקודמת-וופר,כשהוא מתפתח לקווקסקר הוא ניהיה פוקימון בעל המון נקודות חיים ולא רגיש וגם נוסף לו סוג אדמה.וופר ניתן ללכידה בסאפרי
גרידוס מים ומעופף(וגם לגרידוס ופלוצל אין צורה שלישית),Originally posted by maor777@May 12 2009, 12:38 AM
כן אבל אין לו התפתחות שלישית אז מה שווה בו נראה לי גרידןס יותר חזק כי הוא מים ומעופף אבל אני חושב שהוא מים ודרקון
אז או גרידוס או קווקסקר-
מצד אחד גרידוס יותר טוב מפני שהוא מים ומעופף-מה שבייתרון על מים ואדמה
אבל מצד שני קווקסקר לא פוקימון רגיש ועם המון HP(חיים)-אבל גרידוס גם עם לא מעט HP אך רגיש
כשאני אומר רגיש אני מתכוון שיורדים לו נקוקות חיים בקלות
קרדיט לניר
---------------------
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)